VORMGEVING voor zzp’ers en kleine ondernemingen 

Bij het creëren van een naam hoort natuurlijk ook een eigen logo en huisstijl. Een logo is daarbij erg belangrijk. Toen ik enkele jaren geleden ben begonnen is dat het eerste wat ik ging creëren om online herkenbaar te worden. En toen ben ik erachter gekomen dat het ontwerpen van logo’s en bijbehorende huisstijlen erg leuk is om te doen! 

Sindsdien heb ik voor enkele kleine bedrijven en zzp’ers het logo mogen ontwerpen. Ben jij dit nu zelf ook? En zoek je iemand waar je direct contact mee hebt om je eigen visie tot leven te brengen? Stuur me dan gerust een berichtje! 

 

wat kan ik voor jou doen?

Een sfeer neerzetten voor jouw onderneming

LOGO

Jouw logo krijg je in meerdere extensies aangeleverd zodat je deze online kan gebruiken maar ook voor andere doeleinden.

HUISSTIJL

Naast een logo kun je ook denken aan je eigen huisstijl voor op je drukwerk (denk aan visitekaartjes) of voor op je facturen etc. 

SOCIAL

Een vaste lay-out en kleuren van jouw huisstijl draagt online bij aan een professionele indruk. 

Ben jij er klaar voor om vandaag te beginnen aan jouw onderneming?  

Vol enthousiasme wil je liever vandaag dan morgen nog beginnen aan jouw nieuwe onderneming. Dat begrijp ik! Maar een goede start is het halve werk. Promoot jezelf zodra jouw basis klaar ligt. Je socials dagelijks updaten aan de hand van jouw visie. Een passend logo en huisstijl is daarbij een must! Neem contact met me op om te zien wat mogelijk is!

Hoi jij, wil je meer weten over mij voordat je contact met me opneemt? 

Tegenwoordig waarbij veel contact online verloopt is het wel leuk om te weten wie degene is die jouw logo gaat maken. Soms vind ik bij een eerste ontwerp of het ‘fine tunen’ van een ontwerp fijner als je even bij me langs komt om zo tot het ontwerp te komen die jij in gedachten had! Dan is het toch fijn om iets meer over mij te weten.  

MY PORTFOLIO

Enkele logo’s