Hoi jij! 

Leuk om van je te horen!

Vul onderstaand contactformulier in indien je graag een fotoshoot wilt boeken, indien je meer informatie wilt of gewoon gezellig met me in contact wil komen!

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

4 + 7 =

Boek nu je shoot

Mijn locatie

Ter apelkanaal, Nederland

}

Bereikbaar

24-7 en ik probeer zo snel mogelijk te 
antwoorden

Een vraag? Ik heb het antwoord!

Veelgestelde vragen

Hoeveel foto's zitten er bij het pakket in?

Bij de prijs van de shoot zitten 20 digitale foto’s in. Na de fotoshoot krijg je een link naar je persoonlijk album. Deze foto’s zijn ruw voorbewerkt. Uit deze selectie kan je de 20 foto’s kiezen, maar je mag ook altijd meer foto’s uitkiezen tegen meerprijs. Vervolgens bewerk ik de uitgekozen foto’s volledig en ontvang je ze in de mail via Wetransfer.

Krijg ik de foto's alleen digitaal?

Nee, je krijgt ook een prachtig mini album dat bij het pakket in zit. Ik stel het mini album zelf samen en deze zal na enkele weken bij je op de mat vallen. De uitgekozen foto’s heb je dan al digitaal ontvangen via Wetransfer! Zie ook de andere vragen.

Kan ik het trouwmagazine ook online bekijken?

Mijn vorig trouwmagazine was alleen te verkrijgen via de post of bij lokale ondernemers. Helaas is dit magazine niet meer up-to-date en daarom heb ik ervoor gekozen om het trouwmagazine aan te passen naar een online magazine. Heerlijk duurzaam en deze kan je hier opvragen!

Wat is de levertijd van de foto's?

Binnen een a twee weken ontvang je de link naar jullie persoonlijk online album. Daar kun je zelf de foto’s selecteren en deze selectie zal ik vervolgens volledig bewerken. Deze selectie ontvang je binnen 2 weken in de mail! Bij trouwpakketten is de levertijd 8 – 12 weken. Dit is afhankelijk van een aantal factoren en staat allemaal beschreven in het trouwmagazine! 

Met hoeveel weken is een zwangerschapsshoot het mooiste om te doen?

Het mooiste om een zwangerschapsshoot te doen is rond de 32 weken. Daar kun je 2 weken vooraan doen of 2 weken achteraan. Ik raad het niet aan om een shoot na de 36 weken te plannen.

Is het ook mogelijk dat ik de ruwe bestanden ontvang?

Nee. Ik heb bewust deze keuze gemaakt, omdat de nabewerking de stempel is van de fotograaf. De nabewerking is te vergelijken met het ontwikkelen van de foto.

Waar moet ik rekening mee houden bij een shoot?

Een goede vraag. Helemaal als dit de eerste keer is dat je een fotoshoot gaat doen. Ik heb hier een blog over geschreven en deze kan je hier terug vinden.