Fotograaf,

Ik ben Anouk, het gezicht achter Made in a second fotografie

Wat onzettend leuk dat je terecht bent gekomen op mijn website. Ik hoop dat je enthousiast bent geworden om een mooie herinnering van jezelf vast te laten leggen. Het is zo waardevol om te hebben voor nu, maar ook zeker voor later!

Desondanks weet ik ook dat een fotoshoot voor velen een grote stap kan zijn. Mogelijk zelfs wel een ervaring buiten je comfort zone! Ik begrijp dat als geen ander, want ook ik sta het liefste veilig achter de camera!

Met mijn manier van fotograferen probeer ik je toch die prachtige, spontane en vooral emotievolle beelden te geven! Maar voordat we op dat punt zijn, is het misschien wel leuk dat je mij ook nog iets beter leert kennen. 

Naast fotograaf ben ik vooral mama! Inmiddels is hij alweer zeven jaar, maar hij blijft mijn kleine prins én meest favoriet modelletje. Hoewel hij daar soms minder positief over denkt haha. Hopelijk is hij me later meer dankbaar als hij al die herinneringen terug kan kijken!

Nog iets meer achtergrond informatie

OVER MIJN PASSIE

Ik kan wel voorop stellen dat het maken van foto’s mijn leven is geworden. Een passie waarvan ik mijn werk heb mogen maken en dat ik het liefste elke dag doe. Telkens op zoek naar nieuwe manieren, technieken, apparatuur  dat ik aan mijn stijl toe kan voegen. Terugkijkend op de afgelopen jaren vond ik het zo leuk dat ik jullie voor mijn camera mocht hebben. Erg veel leuke mensen ontmoet en wie weet ontmoeten wij elkaar ook nog eens! Voor mij is het namelijk een eer om foto’s te mogen maken van jouw zwangerschap, van jullie baby, of van jullie grote dag! Ik hoop dat ik jullie daarmee een herinnering geef waar jullie jaren later nog steeds van kunnen genieten!

Naast fotograferen is mijn gezinnetje bestaande uit mijn zoontje Kaj, ons hondje Don, onze katten Blue & Bowie en onze konijnen (en ja stiekem ook nog een klein aquarium) mijn passie. Zij zijn het allerbelangrijkste voor mij en dat is waar ik het liefste mijn tijd besteed als ik niet aan het werk ben. 

5+

Jaren ervaring

300+

Lieve klanten voor de lens gehad

1+

Buitenlandse bruiloften

100+

Aantal shoots dat verplaatst moest worden dankzij het weer in NL (grapje)

20+

Koppen koffie die ik in een
werkweek drink

7+

Landen bezocht

KLEINE WEETJES

Enkele kleine items uit mijn leven om met jullie te delen..

LIEVELINGSETEN:

Pretzels! Net vers en vol met zout! Heerlijk! En (anti-)pasta!

ALS IK GEEN FOTOGRAAF WAS:

was ik denk ik de journalistiek in gegaan!

MIJN FAVORIETE MUZIEK:

Daar is dit stukje te kort voor. Mijn muzieksmaak is erg breed van Johnny Cash tot Selena Gomez. 

IK BEN HET MEEST DANKBAAR VOOR:

Mijn zoontje! Mijn alles!

Anouk is zeer kundig, geeft goede tips en stelt je op je gemak. Met kinderen is ze super goed! Ze legt geen druk op de kids en ze doet haar best om ze altijd aan het lachen te maken. Top fotograaf!

De sfeer is heel fijn. Ze is heel leuk met kinderen en het resultaat is prachtig!

Made in a second fotografie

Genoeg over mij, nu terug naar jullie!

Kom met mij in contact

Klaar om een prachtige herinnering vast te laten leggen?

Of het nu je ronde buik is, een familieshoot samen met je ouders, je pasgeboren kindje of een portretshoot; alles is mogelijk!